-
خواص ماش و فواید درمانی آن
پنجشنبه 8 بهمن 1394 12:16
ماش یکی از حبوبات بسیار مفید و غنی است. با این که زادگاه اولیه ی آن ایران است ولی روز به روز کمتر استفاده می شود و در حال فراموش شدن است. شاید اگر از خواص فراوان آن مطلع شوید، به مصرف بیشتر آن راغب شوید. ایرانیان قدیم ماش را « مِچ » می گفتند و زمانی که به زبان عربی وارد شد ماش نام گرفت. یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی...
-
خواص شاهدانه
چهارشنبه 7 بهمن 1394 11:29
دانه شاهدانه، یکی از مغذیترین و قابل هضمترین مواد غذایی روی زمین است. دانه شاهدانه سرشار از پروتئین، اسیدهای آمینه ضروری و اسیدهای چرب ضروری است. دانههای شاهدانه دارای خواص تغذیهای فراوانی هستند و منبع خوبی از اسیدهای چرب ضروری و اسیدهای آمینه ضروری و نیز مواد معدنی هستند. طبق نتایج تحقیقات، افرادی که به طور منظم...
-
فواید تخم کتان و خواص آن
چهارشنبه 7 بهمن 1394 11:27
افزودن دانههای تخم کتان به رژیم غذایی روزانه سبب افزایش سلامتی قلب و سلامت سیستم گوارش میشود، از طرفی این دانهها سبب کنترل وزن شده و پیشگیریکننده از سرطان نیز میباشند. تحقیقات اخیر حاکی از آن است که دانههای تخم کتان سبب کاهش کلسترول، تثبیت قند خون، جلوگیری از پوکی استخوان، کمک به کاهش وزن، افزایش سلامت سیستم...
-
خواص نارگیل
دوشنبه 5 بهمن 1394 10:28
▪ نام علمی Cocos nucifera نارگیل در حدود سه هزار سال پیش در جنوب آُسیا کشت می شده است . در حال حاضر درخت نارگیل در تمام مناطق استوائی وجود دارد . مردم اقیانس آرام نارگیل را بعنوان یک غذای اصلی مصرف می کنند و از تمام قسمت های این درخت استفاده می برند . ضرب المثلی در این مناطق وجود دارد که می گوید هر کس که درخت نارگیل...
-
فواید تغذیه ای زغال اخته
دوشنبه 5 بهمن 1394 10:25
گیاه زغال اخته به صورت درخت یا درختچه در کنار جریان آب و یا در بیشه ها می روید و از گروه گیاهان گل دار گلبرگ جدا محسوب می شود و در زبان انگلیسی به آن CORNELIAN CHERRY گویند. گل های زغال اخته، زرد رنگ و خوشه ای می باشد و شهد فراوانی برای زنبورهای عسل دارد . برگ های سبز پررنگ و براق و نوک تیزی دارد. میوه ی آن به شکل...
-
خواص گزنه
شنبه 3 بهمن 1394 10:47
گزنه(انجره) طریقه مصرف: خوردنی و در مواردی به صورت مالیدنی به مصرف میرسد. توضیحات: گزنه Nettle نام علمی Urtica dioica کلیات گیاه شناسی گزنه گیاهی است که از دوران ماقبل تاریخ نیز وجود داشته و مردم آن زمان از آن برای تغذیه استفاده می کردند و از خواص درمانی آن اطلاع داشته اند . جالینوس حکیم که در قرن دوم میلادی زندگی می...
-
خواص مرزه
شنبه 3 بهمن 1394 10:45
مرزه (Summer savoury) که از گیاهان خانواده نعناع به شمار می رود، در فاصله ماههای تیر تا شهریور در ایران به گل می نشیند. مرزه گیاه چند ساله ای است که بومی مدیترانه شرقی و جنوب غربی آسیاست. قسمت های هوایی به انضمام برگ ها که در بعضی مواقع، فقط قسمت های فوقانی گل دار جمع آوری می گردد، به صورت خوشه ای دسته شده و یا بر...
-
روغن دارچین و خواص شگفت انگیز آن
پنجشنبه 1 بهمن 1394 13:39
در گذشته از روغنهای طبیعی به عنوان دارو استفاده میشد. این روغنها برای سلامت بدن مفید هستند. در این مطلب به نقل از سایت «ehow» به خواص روغن دارچین اشاره شده است. *خاصیت ضدالتهابی، ضدعفونی کننده و ضداسپاسمی دارد. *نفخ و یبوست را از بین میبرد. *با خستگی مفرط، ضعف و افسردگی مقابله میکند. *برای سیستم گوارشی مفید است و...
-
با فواید مصرف موسیر آشنا شوید
پنجشنبه 1 بهمن 1394 13:34
خواص موسیر موسیر چه خواص مفیدی با خود بهمراه دارد و خواص درمان کنندی آن به چه صورت است چگونه می توانیم از ویژگی های آن برای سلامت بدن خود استفاده کنیم در ادامه با ویژگی های این گیاه بیشتر آشنا شوید موسیر مانند دیگر اعضای خانوادهی خود سرشار از ترکیبات گوگردی است و به همین دلیل هم خواص ضدباکترایی دارد. در نتیجه موسیرِ،...
-
با فواید ماست و ارزش غذایی آن آشنا شوید
چهارشنبه 30 دی 1394 12:30
فواید ماست ماست به دلیل نوع تخمیراتی که در آن ایجاد می شود یک ماده غذایی پروبیوتیکی محسوب می شود. افرادی که از مواد غذایی حاوی پروبیوتیک استفاده می نمایند کمتر بیمار می شوند. لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، دوغ، کشک و خامه گروهی از موادغذایی هستند که ارزشغذایی زیادی دارند. در هرم موادغذایی، لبنیات جایگاه ویژهای دارند و...
-
خواص روغن زیتون و فواید آن برای بدن
سهشنبه 29 دی 1394 21:48
یکی از خواص روغن زیتون آنتی اکسیدان بودن آن است خواص روغن زیتون روغن زیتون دارای اسیدهای چرب غیر اشباع مونو (MUFA) و آنتی اکسیدان است که باعث طول عمر و کاهش بیماری های مرتبط با مصرف روغن های اشباع می شود. خواص روغن زیتون برای سلامتی بدن: • روغن زیتون سلامت شریانها را تامین می کند. • روغن زیتون مانع آسیب رساندن...
-
خواص درمانی شلیل
یکشنبه 27 دی 1394 19:22
<p><br /></p> اعتقاد بر این است که شلیل یکی از قدیمی ترین میوه ها بوده و ظاهراً 2000 سال قبل در چین رشد می کرده استتا اواخر دهه 40 شلیلها سبز کم رنگ ، دارای اندازه ای کوچک و گوشتی سفید داشته اند. گوشت آن آبدار بود اما میوه ای بسیار ترد با هسته ای کم عمر محسوب می شد. شلیل امروزه با کمک پرورش دهندگان و...
-
آشنایی با خواص آناناس
شنبه 26 دی 1394 15:36
در حالی که روز به روز تعداد میوههایی که خاصیت ضد سرطانی دارند، افزایش مییابد، دانشمندان آناناس را نیز جزء میوههای ضد سرطان طبقهبندی کردهاند. این در حالی است که تاثیر آناناس در مورد افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن از دیرباز شناخته شده بود و پزشکان همواره توصیه میکنند که بیماران پس از عملهای جراحی یا دچار شدن به...
-
خواص توت
شنبه 26 دی 1394 15:33
این روزها به هر میوهفروشیای که سر میزنیم با دیسهای بزرگی که پر از توتهای سفید و شیرین است مواجه میشویم؛ میوه نوبرانه بهار که طرفداران زیاد و خواص درمانی بیشماری هم دارد. قند موجود در توت سفید برای کسانی که مبتلا به مرض قند هستند ضرر ندارد. درخت توت از درختان بزرگ و مرتفعی است که ارتفاع آن به 20 متر و قطرش به...
-
خواص درمانی چغاله بادام
جمعه 25 دی 1394 12:25
میوهٔ درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از کرک ظریفی میباشد. در داخل آن نیز روکشی قرار دارد که سفید و نرم بوده و مغز آبکی و نازک بادام را در خود نگهداری میکند. به مرور پوستههای رویی و داخلی بادام سخت تر شده و مغز بادام نیز شکل نهایی خود را مییابد. از زمانی که میوه جوان است...
-
زردآلو؛ طلای تابستان
جمعه 25 دی 1394 12:22
زردآلو بومی نواحی چین است و هنوز هم به صورت وحشی در این مناطق می روید. این درخت در اوایل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت. ارتفاع درخت زردآلو تا 6 متر هم می رسد . برگ های آن مانند قلب نوک تیز و به رنگ سبز روشن مایل به زرد می باشد . گل های زردآلو درشت و به رنگ سفید متمایل به قرمز است . میوه آن گوشتی و زرد رنگ ،...
-
تاثیروخواص توت فرنگی برشادابی بدن
پنجشنبه 24 دی 1394 15:40
توت فرنگی گیاهی است با نام علمی : FRAGARIA VESCA از خانواده گل سرخ : ROSACACEAE که دو نوع ساقه راست و خوابیده دارد. گلهای آن منظم و به رنگ سفید میباشد. قسمت مورد استفاده خوراکی توت فرنگی در حقیقت نهنج گل آن است که به تدریج بزرگ شده و به اصطلاح به عنوان میوه توت فرنگی معروف است. توت فرنگی به حالت خودرو در بعضی...
-
خواص دارویی کیوی و مضرات آن
پنجشنبه 24 دی 1394 15:34
کیوی سرشار از ویتامینC می باشد. مقدار پتاسیم آن از نظر وزنی تا حدی کمتر از موز است. همچنین دارای ویتامین A'E'کلسیم'آهن و اسید فولیک می باشد. یک عدد کیوی متوسط ۴۶ کالری انرژی دارد. کیوی دارای مقادیر زیادی آنزیم حل کننده پتاسیم به نام پاپایین است که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت مفید است اما احتمال دارد برای برخی...
-
میوه خشک شده خوب یا بد؟
چهارشنبه 23 دی 1394 18:13
ایران دومین تولید کننده میوه خشک شده در جهان است خواص میوه خشک شده ایران بعد از ترکیه دومین تولید کننده و صادر کننده میوه خشک شده در جهان است. میوه خشک شده مى تواند یک میان وعده مفید باشد. کشمش رایج ترین نوع میوه خشک شده است. میوه هاى خشک تقریبا تمام محتواى آب آن از طریق روش خشک کردن میوه حذف شده است. میوه در طى این...
-
چای سبز فواید زیادی دارد
دوشنبه 21 دی 1394 11:05
گیاه چای، گل بزرگی است که دارای برگ های همیشه سبز است. چای سبز بومی چین است و در آن کشور بیش از پنج هزار سال مورد مصرف بوده است. امروزه چای در / تمامی نقاط آسیا و بخش هایی از خاورمیانه و آفریقا نیز کشت می شود . چای سیاه تخمیر داده می شود و به اندازه چای سبز سالم نیست. چای سبز تخمیر داده نمی شود (چای اولانگ نیمه تخمیر...
-
فواید مصرف قهوه
دوشنبه 21 دی 1394 10:52
اگر از "کلاس" ظاهری که قهوه با خود به همراه می آورد، بگذریم، بهتر است درباره فایدههای آن هم قدری اطلاع داشته باشیم. شاید تعجب کنید اگر بدانید در ده سال اخیر، نوزده هزار بررسی در مورد این فایدهها انجام شده و نتیجه اغلب آنها هم به نفع قهوه تمام شده است. مادهای که در قهوه وجود دارد و آن را از این همه امتحان...
-
خواص چغندر یا لبوی قرمز
یکشنبه 20 دی 1394 12:11
فصل وفور چغندر فرا رسیده است. بدون شک چغندر شما را نیز یاد لبوی قرمز شب یلدا می اندازد. اما تا آن زمان صبر نکنید. همین که چشمتان به این سبزی پرخاصیت افتاد آن را خریداری کرده و به منزل ببرید. بخصوص اگر اهل ورزش هستید و از مشکلات کبدی رنج می برید. خواص چغندر یا لبوی قرمز چغندر بیش از یک سبزی ساده است. چغندر با آن رنگ...
-
مصرف نخودفرنگی و 4 فایده مهم آن
یکشنبه 20 دی 1394 12:08
اگر نخودفرنگی دوست ندارید سعی کنید این مطلب را به دقت بخوانید و در ذائقهتان تغییری ایجاد کنید . شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که در زمان کودکی و یا حتی الآن شروع میکنند به جدا کردن نخودفرنگیهای موجود در غذاها. اما در این مقالهی کوتاه ما قصد داریم فقط چند نمونه از فواید این نخودهای سبز کوچک را بازگو کنیم تا...
-
خواص آلبالو و گیلاس
شنبه 19 دی 1394 11:18
اسم من ((آلبالو)) است ! ما دو برادریم یکى بنام آلبالو و یکى بنام گیلاس . براى چاقها نعمت بزرگى هستم . در هسته و دمم خواص بسیارى هست. ماسک برادرم گیلاس براى زیبایان بسیار مفید است ما دو برادر هستیم یکى به نام آلبالو و دیگرى گیلاس و از ترکیبمان آلبالو گیلاس به عمل آمده است . به من آلوبالو و آلو بو على هم گفته اند. رنگ...
-
خواص میوه گلابی
شنبه 19 دی 1394 11:13
گلابی میوه ای است سبز یا زرد رنگ ، آبدار و مخروطی شکل که دارای طعمی خوش و معطر است. گلابی را شاه میوه یا آمرود هم می نامند و به میوه پیوندی و شاداب آن شاه آمرود گویند. گیاه گلابی بومی آسیای غربی و اروپای شرقی مخصوصاً نواحی شمال غربی ایران و کوههای قفقاز می باشد. گلابی بعد از سیب مهم ترین میوه دانه دار دنیا و ایران به...
-
خواص دارویی و لاغری چای ترش
پنجشنبه 17 دی 1394 12:17
چای تُرش یا چای قرمز از کاسبرگ گیاه Hibiscus Sabdariffa تهیه میشود و در بسیاری از مناطق دنیا بصورت نوشیدنی گرم و یا سرد مصرف دارد. در آمریکای لاتین و بخصوص در جامائیکا مصرف آن متداول است وبنام گل جامائیکا یا Sorrel٬ و شمال آفریقا بنام چای سودانی و در مصر بنام کرکده Karkade مشهور است. مزه آن ترش است و معمولاً با شکر...
-
خواص سرکه سیب
پنجشنبه 17 دی 1394 12:11
آنچه در کتاب های رژیم لاغری برای کاهش وزن توصیه می شود، استفاده از سرکه سیب به میزان دو قاشق غذاخوری قبل از هر وعده غذایی است. نویسندگان این کتاب ها معتقدند با مصرف سرکه سیب که مزه خیلی جالبی ندارد ممکن است که فرد غذای کمتری بخورد. یا به عبارت دیگر، سرکه سیب ممکن است موجب کاهش اشتها در فرد شود.از طرفی برای مقابله با...
-
خاصیت های ماهی تیلاپیا برای بدن
چهارشنبه 16 دی 1394 23:20
ماهی دوست دارید؟ آیا از طعم دلپذیر غذاهای دریایی لذت میبرید؟ پس حتماً باید تیلاپیا را امتحان کنید. ماهی تیلاپیا مانند بسیاری از ماهیهای دیگر سلنیوم زیادی دارد مناسب برای استخوانها ماهی تیلاپیا دارای مواد معدنی مانند فسفر است که برای سلامت انسان به آن نیاز دارد ماهی تیلاپیا برای استخوانها خوب است. این ماهی دارای...
-
خــــــــــــواص کنجـــــــــــــد
سهشنبه 15 دی 1394 13:01
<p><br /></p> کنجد زیاد کننده زور و عامل طول عمر است. غذایی که بر هر دارویی ترجیح دارد،کنجد است که تقریبا" بیشتر مواد مورد نیاز سا ختمانی بدنی را دارد . لذا یک غذای قیمتی و پر ارزش برای انسان متمدن است . دارای خواص گوشت است ولی ضرر آن را ندارد . قوت،جوانی وتعادل زندگی و صحت را به انسان می بخشد ....
-
خواص فوقالعادهی شیر موز
دوشنبه 14 دی 1394 20:49
اگر از طرفداران همیشگی شیرموز هستید و به علت چاقی و یا رژیم نمی توانید شیرموز بخورید باید بدانید که مصرف موز با شیر کم چرب، چاق نمیکند. یک متخصص متابولیسم انرژی و پروتئین تاکید کرد:«برخی از افراد گمان میکنند مصرف موز با شیر موجب بروز چاقی میشود اما باید گفت موز میوهای است که چربی بسیارناچیزی داشته و ضمن انرژی زایی...