رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی یک ماده غذایی استثنایی و بسیار پرکاربرد است که تقریبا بصورت روزانه از آن استفاده میشود. این ماده غذایی ارزشمند خواص و ویژگیهای بسیاری دارد و در بسیاری از غذاها، سوپ ها، سس ها و چاشنی های ترکیبی یافت میشود. صادرات، واردات و در کل بازار خرید و فروش این محصول در اغلب کشورها داغ است رب گوجهفرنگی یک ماده غذایی فرآوری شده از گوجه قرمز است که خواستگاه آن شهر سیسیل ایتالیا است. دلیل تهیه رب گوجه فرنگی افزودن طعم و رنگ جدید به پاستا بوده است و همانطور که میدانید پاستا یک غذای بسیار محبوب در ایتالیا است.
رب گوجه فرنگی از لِه کردن، پختن و نمک سود کردن گوجه فرنگی بدست میآید که خمیری قرمز تا ارغوانی رنگ است.