-
خواص مختلف لیموترش چیست؟
پنجشنبه 29 بهمن 1394 20:31
خواص لیموترش به علت وجود موادی مانند ویتامین Bو C، آنتی اکسیدان، پروتئین، فلاوانوئید، فسفر، پتاسیم، کربوهیدرات و روغن های فرار در آن است. به نقل از سایت «هلث نیوز»، این میوه برای پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه مفید است.در مصر و هندوستان از آب لیمو برای از بین بردن اثر مسمومیت، درمان ناراحتی های کبدی و مقابله با بیماری...
-
خواص تمر هندی-تمر هندی چیست؟-تمرهندی تصفیه کننده خون
چهارشنبه 28 بهمن 1394 11:17
تمرهندی درخت استوایی بومی قاره آفریقا است.این درخت در سراسر مناطق استوایی و نیمه استوایی جنوب آسیا رشد می کند.میوه این درخت که طعم ترشی دارد پس از رسیدن شیرین و در تهیه غذا به کار برده می شود. علاوه بر آن دارای خاصیت تغذیه ای و درمانی فراوانی است که در این مطلب از «ehow» به این موارد اشاره شده است. ▪ تمر هندی تصفیه...
-
منافع و مضرات لواشک و آلوچه
چهارشنبه 28 بهمن 1394 11:15
نظر دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه ایران و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، را درباره خوراکیهای ترش و وسوسهبرانگیزی مثل آلوچه، لواشک و قرهقروت پرسیدهام. حاصل، گفتگویی است که پیش رو دارید. اگر شما هم جزو طرفداران این قبیل خوراکیها هستید، پیشنهاد میکنم این گفتگو را...
-
دارچین، ادویه ای پرخاصیت
سهشنبه 27 بهمن 1394 09:31
در طول تاریخ، دارچین یکی از ادویه های محبوب و پرمصرف بوده است. افزون بر این، پژوهش های دانشمندان در سال های اخیر نشان می دهد این ادویه فواید بسیار زیادی نیز دارد؛ فوایدی که اطلاع از آنها مطمئنا شما را قانع می کند دارچین را به برنامه غذایی تان بیفزایید. پایین آورنده کلسترول: پژوهش ها نشان می دهد تنها نصف قاشق چایخوری...
-
خواص درمانی خردل-خردل از حمله های میگرنی می کاهد
دوشنبه 26 بهمن 1394 11:35
خردل یکی از قدیمی ترین گیاهان شناخته شده با مصارف درمانی است. از خردل برای درمان بیماری های متعدد استفاده می شود. این گیاه که بومی مناطق مدیترانه ای است ، در خاورمیانه و خاوردور کاربرد زیادی دارد.در این مطلب به نقل از «ehow» به چند خاصیت خردل اشاره شده است که توجه شما را به آن جلب می کنیم. این گیاه ۵ هزار ساله خاصیت...
-
لوبیا چشم بلبلی درمان کننده کرم معده
دوشنبه 26 بهمن 1394 11:33
لوبیا چشم بلبلی یکی از مهم ترین مواد غذایی مناطق نیمه خشک آسیا، آفریقا، اروپای جنوبی و آمریکای مرکزی و جنوبی به حساب می آید. به گزارش سایت «هلث مد» تا به حال ۲۰ گونه مختلف از این لوبیا شناسایی شده است. لوبیا چشم بلبلی غنی از پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر، سدیم، آهن، مس، سلنیم، ویتامین B۶CA، فولات و نیاسین است. لوبیا چشم...
-
خواص گوجه فرنگی-۱۰ دلیل برای خوردن گوجه فرنگی
یکشنبه 25 بهمن 1394 11:22
در اینجا به ۱۰ دلیل که خوردن گوجه فرنگی را برای شما واجب می کند، اشاره میکنیم: ۱. گوجه فرنگی حاوی هر چهار کارتینوئید می باشد: کارتینوئید آلفا و بتا، لوتئین، و لیکوپن. هریک از این کارتینوئیدها خواص خاص خود را دارند اما در کنار یکدیگر نیز فوایدی را ایجاد می کنند. ۲. به طور خاص، گوجه فرنگی حاوی مقدار بسیار زیادی لیکوپن...
-
خواص بادام هندی-ارزش تغذیه ای بادام هندی چقدر؟
یکشنبه 25 بهمن 1394 11:20
بادام هندی شور یا بوداده یکی از تنقلاتی است که این روزها به صورت بسته بندی در فروشگاه ها و مغازه ها و به صورت فله ای در آجیل فروشی ها یافت می شود. این مغز لذیذ لوبیایی شکل، سرشار از ویتامین های A و E و املاح معدنی مس، منیزیم، فسفر، روی و همچنین چربی و پروتئین است. اسید اولئیک موجود در آن، چربی غیراشباعی است که برای...
-
خواص آواکادو-آووکادو؛ سوپراستار میوه ها
یکشنبه 25 بهمن 1394 11:18
حتماً می گویید این جور میوه ها مال از ما بهتران است و این روزها با قیمت سر به فلک کشیده ی آن ها چه کسی می تواند به آنتی اکسیدان و ویتامین فکر کند؟ شاید حق با شما باشد. اما اگر می توانید به شکرانه ی عظمت الهی از تمام نعمت هایش استفاده کنید. تک تک این نعمت ها پرده ای از قدرت بی کران پروردگاری است که با عشق برای بندگانش...
-
خواص آلو خشک/آلو خشک، استخوان ساز طبیعی
شنبه 24 بهمن 1394 17:54
آلوخشک، میوه ای غنی از فیبر غذایی، ویتامین A، منبع عالی آنتی اکسیدان و طبیعی کننده میزان قندخون است. این میوه نسبت به شیر دارای ماده مغذی بیشتری برای استخوان سازی است. نتایج بررسی های اخیر نشان می دهد، مصرف روزی ۱۰ تا ۱۲عدد آلو، از دست رفتن استخوان در زنان یائسه را جبران می کند. به نقل از سایت «هلث مد»، فیبر غذایی آن...
-
خواص و ارزش غذایی بادام زمینی و کره بادام زمینی
شنبه 24 بهمن 1394 17:52
از بادام زمینی به عنوان یک دوست رژیمی نام بردن آن هم با داشتن ۱۸۰ تا ۲۱۰ کالری در هر وعده شاید غیر معمول وعجیب باشد.اما این ماده غذایی که سرشار از فیبر و پروتین به طرز عجیبی شما را سیر کرده و تا مدت طولانی احساس گرسنگی نخواهید کرد بنابراین شما کمتر از معمول غذا و حله حوله می خورید. (البته افرادی که به بادام زمینی...
-
فواید کلم قمری و خواص آن برای بدن و بیماریها
شنبه 24 بهمن 1394 17:48
در این گیاه ساقه هوایی آن که ضخیم می شود مورد تغذیه قرار می گیرد. در بعضی از کشورها نیز از برگ آن استفاده می کنند. بر طبق تحقیق برترین های جهان شاید باورتان نشود که کلم خیلی از عفونت ها و بیماری ها را از بین می برد و حتی یک مرهم مناسب برای زخم ها محسوب می شود. زمانی که آب کلم و یا خود کلم را نوش جان می کنید و یا از آن...
-
خواص پنهان عسل
جمعه 23 بهمن 1394 09:30
این ماده مفید به سبب ضدباکتریایی بودنش برای درمان زخم ها، امراض پوستی و سوختگی ها همواره استفاده شده و به عنوان یکی از بهترین پانسمان ها محسوب می شود. ابن سینا در کتاب قانون خود بیشتر نسخه های دارویی را جهت تجویز به بیماران همراه با عسل ارائه می کرد. او همچنین در کتاب خود، خوردن متناوب عسل را به عنوان تقویت کننده و...
-
خواص کشمش-کشمش و عفونتها
چهارشنبه 21 بهمن 1394 09:14
کشمش یکی از مغذی ترین میوه های خشک به حساب می آید.این میوه بدون کلسترول، کم سدیم، سرشار از فیبر و بدون چربی است. علاوه بر آن حاوی ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد. کشمش به علت دارابودن ۷۰درصد فروکتوز خالص انرژی بالایی به بدن می رساند. این میوه خواص دیگری نیز دارد که در این مطلب به نقل از هلث نیوز به آن اشاره شده است....
-
گردو بر هر درد بیدرمان دواست!!
سهشنبه 20 بهمن 1394 07:39
یکی از خوشمزه ترین راهها برای افزودن مواد مغذی، طعم و تردی به غذا، افزودن گردو به آن است. گردو در ماههای شهریور ومهربرداشت میشود و در همه فصول سال وجود دارد و منبع بسیار خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 است. مغز گردو ساخته شده از تکههای ناهموار و پروانهای شکل است. این تکهها به رنگ سفید چرک هستند و با پوستی نازک به رنگ...
-
خواص کرفس و ویتامین های آن و درمان بیماریها
دوشنبه 19 بهمن 1394 09:22
پیشینیان ما از کرفس های وحشی بسیار استفاده می کردند اما اصل و نسبت این گیاه به حاشیه دریای مدیترانه برمی گردد. این روزها کرفس در تمامی دنیا طرفداران زیادی دارد و در مناطق مختلفی کشت می شود. خواص کرفس به اندازه ای زیاد است که نظیر آن گزارش نشده است. دست اندرکاران طب سنتی و آنهایی که به قلیایی و اسیدی بودن بدن باور...
-
خواص شوید، جعفری، آویشن، گشنیز و سیر سبزیجات معطر
دوشنبه 19 بهمن 1394 09:20
خوشبختانه ما ایرانیها نه تنها از سبزیجات معطر برای تهیهی غذاهایی مانند دلمه، آش و همچنین برای تزیین غذا استفاده میکنیم بلکه سبزی خوردن نیز پای ثابت سفرههایمان است. این گونه است که هم میشود از عطر و طعم آنها لذت برد و هم از خواص بی شمارشان. در این مقاله گوشهای از این خواص را مرور میکنیم. شوید: دوست شب های...
-
خواص و فواید درمانی سیر و عوارض و خطرات آن
یکشنبه 18 بهمن 1394 09:08
هرچند همه سیر را به عنوان چاشنی می شناسند، اما سیر یک گیاه دارویی است. زمانیکه درباره خواص و فواید سیر صحبت می کنیم، باید بوی کمی که این گیاه دارویی ایجاد می کند را هم در نظر بگیریم، هرچند که این بو برای دوستداران این گیاه دارویی نه تنها آزاردهنده نبوده، بلکه حتی ممکن است، دوست داشتنی هم باشد. این گیاه دارویی برای...
-
خواص برگ بو، برگ بو ادویهای فراموش شده!
یکشنبه 18 بهمن 1394 09:06
برگ بو به صورت درختچه و درخت یافت میشود. معمولاً در تمام فصول سال سبز است و طول درختهای آن به ده متر هم میرسد. در بسیاری از مکانها برای تزیین باغها استفاده میشود، اما استفادهی اصلی آن در آشپزی و به عنوان داروی گیاهی است. اصل این رستنی از منطقهی مدیترانه است و در تمام مدیترانه به عنوان عطر غذا از آن استفاده...
-
خواص مفید فلفل ها
شنبه 17 بهمن 1394 10:12
فلفل در طب سنتی بد نیست بدانید که این دسته از سبزی ها از قدیم مورد توجه گیاه شناسان غربی بوده اند. آنها معتقد بوده اند که از این گیاهان می توان برای افزایش جریان خون، تحریک سیستم عصبی، افزایش اشتها و رهایی از سوءهاضمه استفاده کرد. حتی بسیاری از گیاه شناسان چینی توصیه کرده اند که خانم ها برای رهایی از دردهای ناشی از...
-
خواص گیاه تره کوهی/تره کوهی سرشار از آهن است
شنبه 17 بهمن 1394 10:09
تره کوهی، گیاهی شبیه به تره فرنگی، دارای طعم تند مانند پیاز و سیر است. این گیاه از ارزش غذایی فراوانی برخوردار است . کولین موجود در این گیاه به عنوان پیام آور شیمیایی در مغز عمل می کند. گنجاندن مقدار کافی کولین دررژیم غذایی قدرت یادگیری را در کودکان و بزرگسالان افزایش می دهد. تره کوهی حاوی فولات است که نوعی ویتامین B...
-
میگو,میگو و نکاتی دربارهی ارزش غذایی آن
سهشنبه 13 بهمن 1394 10:35
میگو جایگزین مغذی و لذیذی برای پروتئین گوشتهای قرمز است که نسبت به آنها در وزن مساوی، دارای کالری و چربی اشباع (جامد) کمتری میباشد. مواد مغذی میگو میگوها منبع غنی از پروتئین با کیفیت خوب و در عین حال کم کالری هستند. آنها همچنین دارای اسیدهای چرب ضروری مانند اسیدهای چرب اُمگا-3 هستند. از سوی دیگر این موجودات دریایی...
-
این خوراکیها و تاثیر عجیب و غریب آنها در شادی
سهشنبه 13 بهمن 1394 10:33
گاهی اوقات یک بستنی خوشمزه خوشحالیای میسازد که انواع و اقسام قرصهای ضدافسردگی این تاثیر را ندارند یا خوردن یک غذای خوشمزه، رضایت خاطری میآورد که میتواند برای چند ساعتی آرامش و شادی داشته باشد. تاثیر این خوراکیها، دقیقا از حافظه ما میآید و زندهشدن خاطرات خوشی که دارند یا از یکجای دیگر که آن را ذائقه مینامند....
-
روغن کنجد و خواص شگفتانگیز روغن کنجد
سهشنبه 13 بهمن 1394 10:29
روغن کنجد حاوی آنتی اکسیدانهای طبیعی است که باعث از بین رفتن سرطانهای خفته در بدن شده و موجب جلوگیری از سرطانهای دستگاه گوارش، پروستات و سینه میشود. این روغن همچنین به دلیل دارا بودن ویتامین E موجب شفافیت و لطافت پوست میگردد. روغن کنجد روغن کنجد در بین روغنهای خوراکی به ملکهی روغنها مشهور است. دانه کنجد...
-
خواص شلغم و فواید درمانی آن
دوشنبه 12 بهمن 1394 23:45
شلغم یک ماده غذایی مغذی، تقویت کننده چشم بوده و برای مبتلایان به سنگ کلیه نیز مفید است. * مصرف شلغم افراد را در برابر بیماریهای پوستی بیمه میکند و در بهبود جوش صورت موثر است. افرادی که مبتلا به جوش صورت و اگزما هستند، چنانچه هر روز مقدار کمی شلغم خام بخورند نیاز بدن آنها به گوگرد برطرف شده و در نتیجه جوش صورت آنها...
-
درباره ارزش غذایی گوشت
یکشنبه 11 بهمن 1394 11:10
▪ گوشت منبع خوبی از پروتئین است و پروتئین آن دو بخش باکیفیت و بی کیفیت دارد و می تواند به عنوان یک ماده غذایی مهم در برنامه غذایی همه گروه های سنی گنجانده شود. ▪ ارزش بیولوژیکی پروتئینی گوشت ۸۰ و موادغذایی ای مانند تخم مرغ ۱۰۰، شیر ۹۶ و ماهی ۷۵ است. پس با باید این مواد را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید. ▪ لیزین،...
-
خواص سبزی خوردن,از خواص ریحان تا ترخون
یکشنبه 11 بهمن 1394 11:07
تغذیه مصرف روزانه 3 تا 5 "سروینگ" سبزیجات را به افراد توصیه می کنند.هر سروینگ یا واحد معادل یک لیوان سبزیجات خام یا نصف لیوان سبزیجات پخته است. سبزی های خوش مزه و اشتها آوری که پای ثابت سفره ی بسیاری از خانواده های ایرانی است، هر کدام ویژگی های تغذیه ای و درمانی خاص خودشان را دارند. خوب است برای شروع،...
-
خواص نمک دریایی
شنبه 10 بهمن 1394 10:53
بسیاری از افراد با شنیدن برخی مزایایی نمک دریایی نسبت به نمک معمولی تمایل پیدا کردهاند از این نمک بیش از پیش در تهیه غذاهایشان استفاده کنند با این امید که به ارتقای سلامتیاشان کمک کنند. برخی مزایای نمک دریایی نسبت به نمک معمولی عبارتند از: • نمک معمولی از درون معادن یا دریاها استخراج میشود و سپس با انجام فرآیندهای...
-
فواید وانیل و خواص فوقالعادهی آن/وانیل چیست؟
شنبه 10 بهمن 1394 10:51
وانیل یکی از ادویهجات گران قیمت است که به طور گستردهای استفاده میشود. محبوبیت این ادویه به دلیل عطر و طعم دلپذیر آن است که عطری خفیف و معطر دارد. وانیل(VANILLA PLANIFOLIA) میوه گیاهی است به نام وانیل. عطر دلپذیر و طعم وانیل آن را به عنصر ضروری در صنعت مواد غذایی و آشامیدنیها تبدیل کرده است و اغلب در تهیه دسرها،...
-
خواص ریحان-مصرف ریحان، برای مبتلایان به سنگ کلیه مفید است
پنجشنبه 8 بهمن 1394 12:22
ریحان بومی کشور ایران، هند و مناطق استوایی آسیاست. این گیاه برای مصرف دارویی هم کشت می شود و دارای گل های بزرگ و سفیدرنگ است. ریحان انواع متفاوتی دارد که در این مطلب به نقل از «ehow» به خواص آن اشاره می کنیم. این گیاه ۵هزار ساله تقویت کننده کلیه است. در صورت داشتن سنگ کلیه، آب برگ های آن را با عسل مخلوط کنید و هر روز...