فواید خوراکی ها

معرفی مواد غذایی سالم ، تضمین سلامت با تغذیه صحیح ، خواص خوراکی

فواید خوراکی ها

معرفی مواد غذایی سالم ، تضمین سلامت با تغذیه صحیح ، خواص خوراکی

خواص درمانی چغاله بادام

میوهٔ درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از کرک ظریفی می‌باشد.

 

 

در داخل آن نیز روکشی قرار دارد که سفید و نرم بوده و مغز آبکی و نازک بادام را در خود نگهداری می‌کند.

 

به مرور پوسته‌های رویی و داخلی بادام سخت تر شده و مغز بادام نیز شکل نهایی خود را می‌یابد. از زمانی که میوه جوان است و هنوز رشد کامل نکرده و کال است، به آن چغاله بادام گفته می‌شود.

   ادامه مطلب ...

زردآلو؛ طلای تابستان

زردآلو بومی نواحی چین است و هنوز هم به صورت وحشی در این مناطق می روید. این درخت در اوایل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت. ارتفاع درخت زردآلو تا 6 متر هم می رسد . برگ های آن مانند قلب نوک تیز و به رنگ سبز روشن مایل به زرد می باشد . گل های زردآلو درشت و به رنگ سفید متمایل به قرمز است . میوه آن گوشتی و زرد رنگ ، با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان می رسد. هسته زردآلو صاف ، قهوه ای و بیضی شکل است. در داخل هسته مغز آن قرار درد که طعم آن گاهی شیرین و گاهی تلخ می باشد.

  ادامه مطلب ...

تاثیروخواص توت فرنگی برشادابی بدن

توت فرنگی گیاهی است با نام علمی : FRAGARIA VESCA از خانواده گل سرخ : ROSACACEAE که دو نوع ساقه راست و خوابیده دارد‌. گل‌های آن منظم و به رنگ سفید می‌باشد‌.

 


قسمت مورد استفاده خوراکی توت فرنگی در حقیقت نهنج گل آن است که به تدریج بزرگ شده و به اصطلاح به عنوان میوه توت فرنگی معروف است‌.

 

  ادامه مطلب ...

خواص دارویی کیوی و مضرات آن

کیوی سرشار از ویتامینC می باشد. مقدار پتاسیم آن از نظر وزنی تا حدی کمتر از موز است. همچنین دارای ویتامین A'E'کلسیم'آهن و اسید فولیک می باشد. یک عدد کیوی متوسط ۴۶ کالری انرژی دارد.

   ادامه مطلب ...

میوه خشک شده خوب یا بد؟

ایران دومین تولید کننده میوه خشک شده در جهان است

 

خواص میوه خشک شده

ایران بعد از ترکیه دومین تولید کننده و صادر کننده میوه خشک شده در جهان است. میوه خشک شده مى تواند یک میان وعده مفید باشد. کشمش رایج ترین نوع میوه خشک شده است.

میوه هاى خشک تقریبا تمام محتواى آب آن از طریق روش خشک کردن میوه حذف شده است. میوه در طى این فرایند منقبض، کوچک و پرانرژى مى شود.

 میوه خشک شده را مى توان براى مدت بسیار طولانى تر از میوه هاى تازه نگهدارى کرد

  ادامه مطلب ...